L'aide au développement: les chiffres.
Celkový vývoj verejnej pomoci pre rozvoj (APD) v r. 1991. Zúčtovanie zrušenia dlhu v štatistike výboru pre pomoc, pre rozvoj (CAD). Príspevky APD z krajín CAD. Vývoj pomoci krajín APD rozličných členov CAD - SRN, Kanada, USA, Francúzsko, Taliansko, Japonsko, Holandsko a V. Británia. Iní darcovia. (OECD, správa tlače zo dňa 22.6.1992.).