Silné zábezpeky a garancie. 1. - Čič, Milan
Výklad k politickým, právnym a filozofickým východiskám návrhu ústavy SR prednesený v redakčnej besede časopisu. Hlavné črty návrhu ústavy. Základná charakteristika kapitoly o Ústavných právach a slobodách. Využitie zahraničných skúseností, vzorov a dokumentov. Predpokladané podobnosti a rozdiely medzi ústavami ČR a SR.