Konkurs, či vyrovnání? - Bernát, F.
Uplatňovanie zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní vyvolalo živú diskusiu. Článok je príspevkom do diskusie ukazujúcim niektoré medzery a nejasnosti citovaného zákona, ktoré bude nevyhnutné riešiť až rozhodovacou praxou súdov. Rozbor problémov rozdielnych finančných dôsledkov konkurzu a vyrovnania, rozdielov medzi konkurzom a vyrovnaním, povinnosti navrhovania konkurzu, konkurznej podstaty a jej ocenenia.