Obchodní jméno a ochranné známky. - Odstrčilová, L.
V súvislosti s rozvojom obchodu a súkromného podnikania nadobúdajú aktuálnosť práva na označenie. Právom a povinnosťou fyzických i právnických osôb je prevádzkovanie činnosti pod zapísaným obchodným menom, jeho používanie v písomnostiach a umiestňovanie na výrobkoch a obaloch. Charakteristika ochrannej známky a práva k nej.