Rezervní fond po novele obchodního zákoníku. - Dědič, J.
Po vydaní obchodného zákonníka sa právna úprava rezervného fondu stala najdiskutovanejšou a najspornejšou problematikou práva o spoločnostiach. Zdôvodnenie nevyhnutnosti novelizácie obchodného zákonníka. Poňatie rezervného fondu v novele obchodného zákonníka a výklad rezervného fondu spoločnosti s ručením obmedzeným a rezervného fondu účastinnej spoločnosti.