Zrušení účasti ve společnosti. - Nesnídal, Jiří
Odpoveď na otázku, ako postupovať v prípade, že jeden z dvoch spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným chce zo spoločnosti vystúpiť a druhý s tým nesúhlasí.