Zákon o ochranných známkach, připravovaná novela, praktická doporučení. - Marek, K.
Kritéria ochrannej známky a ciele označovania tovarov. Zákonné úpravy ochranných známok pre služby v medzinárodných zmluvách a ich aplikácia v ČSFR. Význam ochrany známky pre ochranu spotrebiteľa. Požiadavky na prihlasovateľa ochrannej známky. Poskytnutie ochrannej známky formou licenčnej zmluvy. Spôsob prihlasovania ochrannej známky.