Ku stretu záujmov. - Vladárová, Marta
Výklad zákona č. 231/1992 Zb., ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce a zákon o zamestnanosti. Osobitná úprava povinností a práv pracovníkov štátnej správy. Zákaz členstva v riadiacich alebo kontrolných orgánoch právnických osôb prevádzkujúcich podnikateľskú činnosť. Konkretizácia povinnosti pracovníka v pracovnom poriadku. Regulácia výkonu inej pracovnej činnosti.