Moderná verejná správa. - Gašpar, M.
Súčasným svetovým a európskym trendom je zvyšovanie vzdelávania pracovníkov modernej verejnej správy, kvalitatívnych inovácií. Ide o postihnutie kvalitatívnych súvislostí, verejnej správy, t.j. všetkých jej troch zložiek - štátnej správy, samosprávy a verejnoprávnych korporácií. Rozbor jednotlivých stránok a procesov zvyšovania kvalifikácie pracovníkov modernej verejnej správy.