Vyhláška MZSV SR č. 151/1988 Zb. a súvisiace predpisy o sociálnom zabezpečení. 1.
Vyhláška MZaSV SR, ktorou sa vykonáva zákon o sociálnom zabezpečení a zákon SNR o pôsobnosti orgánov SR v sociálnom zabezpečení. Právne normy týkajúce sa tejto oblasti. Časti vyhlášky: Orgány sociálneho zabezpečenia. Podmienky a spôsob poskytovania sociálnej starostlivosti. Poskytovanie dávok a služieb sociálnej starostlivosti.