Co lze očekávat od stavebního spoření? - Plachký, M.
Vysvetlenie jednej z foriem podpory bytovej výstavby, ktorá sa osvedčila v niektorých krajinách s trhovým hospodárstvom a to stavebného sporenia. Orientačný prepočet nákladov na výstavbu bytu. Varianty stavebného sporenia. Náročnosť podmienok sporenia pre čs. podmienky. Význam činiteľa času - rastu cien stavebných prác. V súčasnosti znamená stavebné sporenie diskrimináciu nebývajúcich.