Abtretung von kapitallebenversicherungen. - Driessen, F.L
Podmienky uzatvárania kapitálových životných poistiek, ich subvencovanie, zdanenie a úroky. Zmeny v zdanení životných poistiek od r. 1992. Možné straty z daňových výhod. Vzťah formulovania účelu poistenia a kontokorentného úveru. Individuálne formované deklarácie účelu poistenia.