Program výchovnovzdelávacej činnosti a formy štúdia Inštitútu pre verejnú správu v Bratislave v učebnom roku 1992/1993.
Odborné semináre a skúšky k overovaniu osobitnej odbornej spôsobilosti (OOOS). Akadémia miestnej samosprávy (AMS). Špecializované odborné kurzy a semináre. Navrhované aktivity v oblasti ochrany životného prostredia.