magyar felsöoktatás fejlesztése. - Timár, J.
Rozvojový program maďarského vysokého školstva. Ontogenéza metódy plánovania vzdelávania. Riešenie štruktúry pracovných síl v nadväznosti na vysoké školstvo a jeho profiláciu. Výskum na vysokých školách. Porovnanie s prognózami vzdelávania v 60. rokoch. Vplyv zahraničných skúseností na prognózy vysokého školstva.