Premeny života i školy. - Medveď, Jozef
Odpovede na otázky, ako sa zlaďujú potreby odborníkov rôzneho zamerania - ekonómov, právnikov, psychológov, sociológov, manažérov - pre štátnu správu a samosprávu, aké je prepojenie teoretickej výučby s praxou, aké kurzy fakulta organizuje a aký počet frekventantov kurzy majú.