Základy práva životného prostredia. - Klementová, S.
Niektoré formy štátnej správy, prostredníctvom ktorých sa vplýva na postavenie ostatných subjektov starostlivosti o životné prostredie. Rozlíšenie základných foriem činnosti správnych orgánov a vysvetlenie externých normatívnych správnych aktov.