vállalkozás értelme, azaz a vállalkozás értéke. - Angyal, Á.
Historické aspekty vzniku podnikania. Podniková stratégia. Podnikateľský úspech a jeho kritériá. Ciele podnikania. Procesy strategického vedenia. Rôzne typy podnikových stratégií. Hodnotové chápanie podnikania. Hodnotový systém ako súčasť modelu podnikania.