Globalisierung der Wirtschaft-Aufbruch zu neuen Märkten. - Vannotti, L.E
Telekomunikácie a internacionalizácia hospodárstva kladie nové nároky na správanie sa podnikov. Komunikácia a získavanie nových trhov. Schopnosť podniku reagovať na viacdimenzionálne a multikultúrne požiadavky trhov. Tímový duch v podniku a účasť pracovníkov na formulovaní nových podnikateľských myšlienok a vízií.