<The> global strategy of leading japanese pharmaceutical enterprises. - Kümmerle, W.
Globálna stratégia kľúčových japonských farmaceutických firiem na báze dát o podnikoch a štrukturovaných interview. Systém zdravotníckej starostlivosti v Japonsku. Japonský trh farmaceutického priemyslu a farmaceutické spoločnosti. Analýza globálnej stratégie riadenia japonských farmaceutických podnikov. Analýza najvýznamnejších aktivít najväčších firiem. Výskum a vývoj manažmentu. Vysoká konkurencieschopnosť japonských firiem. Firmy pôsobiace doma a globálne.