Dlouhodobá a koncepční práce v řízení podniků. - Rufert, S.
Podniky v ekonomicky vyspelých krajinách venujú veľkú pozornosť úvahám a štúdiám o dlhodobom vývoji výroby, technológie, organizácie a začlenenia do medzinárodnej deľby práce. Ako podklady využívajú marketingové štúdie a prognózy. Stav v tejto oblasti v čs. podnikoch dnes a v minulosti. Nástroje pre posilnenie záujmu pracovníkov čs. podnikov na dlhodobom vývoji.