Finanční investice a krátkodobý finanční majetek. Reforma účetní soustavy. 7. - Havel, F.
Novou kategóriou majetku, s ktorou uvažuje nová sústava účtovníctva pre podnikateľov od r. 1993, sú finančné investície. Vedľa nich existuje aj krátkodobý finančný majetok. Formy a klasifikácia finančných investícií. Účtovanie finančných investícií. Obsah pojmu krátkodobý finančný majetok. Rozdiel medzi finančnými investíciami a krátkodobým finančným majetkom.