Hmotný a nehmotný investiční majetek. Reforma účetní soustavy. 5. - Havel, F.
Namiesto používaných pojmov základné prostriedky, predmety postupnej spotreby, nehmotné a iné aktíva v novej účtovnej sústave hovorí o hmotnom a nehmotnom investičnom majetku. Vysvetlenie obsahu hmotného a nehmotného investičného majetku, účtovných odpisov i opravných položiek.