Některé otázky řízení oběžného majetku podniků v tržní ekonomice. - Ducheček, František
Postavenie obežného majetku v podniku (pracovný kapitál, majetok s dobou obratu kratšou ako rok) v trhovej ekonomike. Vymedzenie kapitálovej potreby v oblasti obežného majetku. Spôsob financovania kapitálovej potreby. Riadenie peňažných prostriedkov podnikov.