Specifika tvorby zisku státních podniků v závěru roku 1991 - Veselý, Zdeněk
Mesačný vývoj tvorby zisku v roku 1991 v porovnaní s predchádzajúcim rokom. Príčiny straty zisku v decembri 1991 (zníženie výkonov, zodpovedajúce poklesu ekonomického výkonu, vyššia úroveň nákladov, vyššia likvidácia základných prostriedkov a zásob).