Metoda "Just-In-Time". - Kosieradzka, A.
Metóda plánovania a kontroly výroby "Just-In-Time" (JIT). Rozličný výklad tohto pojmu. Podľa metódy JIT treba hotové výrobky vyrábať a dodávať vtedy, keď je na ne potreba. Základy metódy JIT boli vytvorené v Japonsku vo firme TOYOTA. Ich filozofia a zásady. Výhody plynúce z uplatňovania metódy JIT.