Creating Canada's future. - Mac Camus, D.R
Vedúci pracovník kanadskej firmy Xerox a nominovaný predseda Kanadského mesiaca akosti rozoberá úlohu akosti v ďalšom raste priemyslu a hospodárstva Kanady. Kanadský veľtrh akosti. Centrálna úloha spokojnosti zákazníka. Kvalitou k novým pracovným miestam. Zlá kvalita znižuje počet pracovných miest.