Developing the next generation of quality leaders. - Artzt, E.
Predseda tohoročného Národného mesiaca akosti v USA rozoberá spôsoby integrácie vedenia k akosti do celého procesu vzdelávania a prípravy k povolaniu, sčasti podľa japonského vzoru. Podiel firmy Procter and Gamble na prepojení školského vzdelávania o akosti s obchodnými aktivitami. Popis programov zriadených na tento účel na vysokých školách. Štruktúrne a organizačné zabezpečenie tejto činnosti.