Implementing internal quality improvement with the house of quality. - Gopalakrishnan, K.N
Systém rozvinutia funkcie akosti podniku (QFD) uplatňuje pri zlepšovaní interných procesov podniku ako nástroj tzv. Dom akosti (HOQ) zabezpečujúci implementáciu programov akosti dodávateľmi a príjemcami výrobkov a činností vnútri organizácie. Schémy toku výroby sú podkladom pre zistenie styčných bodov a zodpovednosti medzi dodávateľmi a príjemcami v rámci etáp interného výrobného procesu. Stanovenie charakteristiky výrobku, ohodnotenie výrobku v jednotlivých fázach, ohodnotenie výsledku dosiahnutého dodávateľom.