Systém "Just in Time" končí?
Dopravný infarkt preplnených ciest prispieva k ukončeniu éry priemyselnej logistickej koncepcie "Just in Time" (JIT), podľa ktorej sa práve včas dovážali do podnikov súčasti tak, aby sa nemuseli skladovať, ale dávať priamo na montážny pás. Ďalšie dôvody skončenia používania systému JIT.