Public Relations i upravjenije predprijatijem. - Van Sjan Lei
Public relations sa začali aktívne rozvíjať v ČĽR v 80. rokoch. V r. 1986 sa vytvorila čínska asociácia Public relations. Rýchlo sa rozširovala vedeckovýskumná práca v tejto oblasti. Charakteristika štyroch vzájomne spojených procesov predstavujúcich formovanie vzťahu podnikov k verejnosti.