Viel zu häufig wird geistige Faulheit mit Kompliziertheit entschuldigt. Die Zukunff der Kommunikation gehört vernetzten Konzepten und Teams, die damit umgehen können. - Merkel, F.
Model sieťovej komunikácie v reklame. Nový prístup k cieľovým skupinám. Zamestnanci ako cieľová skupina ovplyvňujúca úspech firmy. Nástroje marketingovej komunikácie a ich členenie. Časová sieť "didaktickej komunikačnej stratégie". Tematické sieťovanie reklamy. Zemepisné členenie marketingovej komunikácie. Interdisciplinarita ako podmienka realizácie komplexného modelu komunikácie.