<The> food situation in the ex-Soviet republics. - Senior Nello, Susan
Poľnohospodárska výroba v bývalom Sovietskom zväze 1991 v porovnaní s 1981-90 a odhady žatvy v 1992. Spotreba potravín, rast spotrebiteľských cien 1990-92. Dovoz potravín 1990-91. Príčiny potravinovej krízy - kolaps obchodu v rámci bývalej RVHP, pokles príjmov z vývozu energie. Finančný kolaps.