Econometric software: a user's view. - Mackie-Mason, J.K
Definovanie možností využívania softwaru v spoločenských vedách. Použitie softwarových programov v rôznych ekonometrických projektoch - príklad použitia siedmich konkrétnych softwarových programov. Záverečné vyhodnotenie.