Městský informační systém - informační okruh o životním prostředí v Praze - Šolc, J.
Ciele a zameranie informačného okruhu o životnom prostredí. Sledovanie údajov pre jednotlivé zložky životného prostredia - ovzdušie, vodu, pôdu, hluk, povrch a zeleň. Aktualizácia údajov v registroch. Vypracovanie ročenky Prahy - životné prostredie 1990 v členení ovzdušie, voda, mestská a prímestská krajina, odpady a hluk.