Program obnovy vesnice. - Kutěj, V.
Analýza súčasného stavu a príčiny, ktoré viedli k vyhláseniu Programu obnovy dediny vládou ČR. Hlavné princípy Programu, ciele a zameranie jednotlivých akcií a postupy na spracovanie miestnych programov. Doterajšie praktické naplňovanie Programu, kladné aspekty doterajšej realizácie.