Územně plánovací dokumentace pro venkovský prostor. - Soukeník, V.
Riešenie problematiky ÚPD a územno-plánovacích podkladov pre dediny a vidiecky priestor a ich vzťah k Programu obnovy dediny. Náčrt prístupov k riešeniu vidieckeho priestoru v ÚPD. Možnosti a úlohy stavebného zákona, dôsledky bývalej striktnej ochrany poľnohospodárskej pôdy. Výhody urbanistických štúdií.