<The> limits of globalization: technology districts and international trade. - Storper, M.
Rast rozsahu tovaru vo svetovom obchode a svetovej výrobe v posledných niekoľkých dekádach. Rastúca špecifikácia vývozu priemyselne vyspelých krajín, jej analýza a zdroje. Výhody špecifikácie a flexibility výroby a vývozu. Regionálne aspekty špecializácie. Technické poznatky, inovácie. Výrobné siete.