O finansirovanii social'noj sfery. - Ovčinnikova, T.S
Priority ruskej sociálnej politiky v podmienkach nevybilancovanosti ekonomiky. Zabezpečenie štátnych sociálnych garancií zo štátneho rozpočtu. Štátny rozpočet na rok 1993 a základné princípy sociálnej politiky. Výdavky na školstvo. Finančné zabezpečenie politických rehabilitácií. Zákon o nemocenskom poistení občanov Ruska.