Analýza pohľadávok a záväzkov podnikov v SR voči podnikom v ČR.
Štatistické údaje spracované MF SR z podkladov rezortných ministerstiev a Všeobecnej úverovej banky dokladujúce pozitívne saldo pre podniky SR 1439,9 mil. Kčs k 30.9.1992.