Informácia o vývoji hospodárstva SR za 10 mesiacov roku 1992. Správa Slovenského štatistického úradu.
Základné štatistické ukazovatele k následovným oblastiam: formovanie súkromného sektora, cenový vývoj a inflácia, životné náklady a súkromná spotreba, zamestnanosť, zahraničný trh, produkcia a výrobné ceny.