Pražská městská statistika. Příspěvek na konferenci SCORUS 1992 Praha. - Tuček, J.
Historické údaje o 120 ročnej existencii mestskej štatistiky v Prahe. Počas komunistického režimu sa aj kvalitné štatistické dáta nezverejňovalli. Mimoriadne vysoký počet interupcií v Prahe po ich povolení. Medzinárodná spolupráca ako nevyhnutná podmienka zlepšenia kvality v budúcnosti.