Statisztikai tanácsok és bizottságok a magyar statisztikai szolgálatában. - Végvári, J.
Vznik, činnosť a organizačný vývoj Národnej štatistickej rady (NŠR). Činnosť prvej Národnej štatistickej rady (1867-1897). Legislatívny základ a funkcie druhej NŠR (1929-1952). Miesto koordinačného výboru (1974-1991) v systéme maďarskej štatistiky od samospráv po centrálne orgány. Zmeny a nové funkcie v tretej NŠR (1992).