<The> impact of economic opportunity, amenities and fiscal factors on age-specific migration rates. - Clark, D.E
Integrovanie determinantov migrácie - ekonomická príťažlivosť, príjemné okolie a štátne a miestne fiškálne faktory do rámca životného cyklu. Migrácia mužov v r. 1970-80. Sumarizácia výsledkov a význam jednotlivých faktorov. Migrácia podľa vekových kategórií mužov.