Symposium on economists as policy advocates. - Aaron, H.J
Úvaha o rozdieloch v práci akademických ekonómov a ekonómov v praxi. Hodnotenie práce ekonómov v rôznych verejných alebo súkromných poradenských spoločnostiach, vládnych agentúrach a pod.