Structural and institutional adjustments and the new technological cycle. - Galli, R.
Štrukturálne úpravy v ekonomikách a spoločnostiach priemyselných krajín v minulej dekáde vyvolané novým technologickým cyklom a ich odobrenie za dostatočne dôrazné a prenikavé pre požiadavok nutnosti hlbokých zmien v samotnej podstate vládnych inštitúcií. Reflexie súčasného inštitucionálneho vývoja a možné zmeny inštitucionálnych úprav.