Rola polityki naukowo-technicznej w rozwoju gospodarczym kraju. - Hofman, L.
Referát na vedeckej konferencii vo Varšave v r. 1992. Modely hospodárskeho rastu. Náklady na vedecký výskum a hospodársky rast. Formovanie proinovačných postojov štátom. Hospodárska makroštruktúra a inovačná činnosť. Štruktúra výroby. Štruktúra veľkosti výrobných podnikov. Štruktúra prvotných palív spotrebovaných v ekonomike. Hospodárska infraštruktúra a inovácie.