Rossijskaja sfera NIOKR i ustanovki naučno-techničeskoj politiki. - Jurlov, B.D
Ekonomická reforma v Rusku vedie k ničeniu vedeckotechnického potenciálu krajiny. Rozhovor s vedúcim Správy ekonomického a právneho regulovania vedeckotechnického pokroku Ministerstva vedy, vysokých škôl a technickej politiky RF o stave a možnostiach vývoja vedeckotechnického potenciálu Ruska, o prioritách štátnej vedeckotechnickej politiky, o reorganizácii a finančnom zabezpečení vedeckotechnickej sféry.