Slovensko a medzinárodná vedecko-technická spolupráca. 3. - Kovačič, Ľ.
Vyhodnocovanie výsledkov medzinárodnej vedecko-technickej spolupráce. Vyčísliteľné a nevyčísliteľné prínosy medzinárodnej vedecko-technickej spolupráce. Minimálny a optimálny rozsah aktivít v tejto oblasti. Formulácia minimálneho rozsahu aktivít pre SR, ako aj konkrétnych úloh a činností, ktoré z nich vyplývajú. Stanovenie poradia priorít, nevyhnutných na okamžité zabezpečenie kvalifikovanej účasti SR na medzinárodnej spolupráci v oblasti vedy a techniky.