Les métiers de l'économiste au service de la décision. - Milleron, J.-C
Techniky ekonomickej praxe: operačný výskum, spracovanie ekonomických predpovedí, ekonometria, účtovníctvo. Pohľad na ekonomickú politiku z úrovne národnej a medzinárodnej. Program Francúzskej asociácie ekonomického výskumu. Zameranie mikro-a makroekonomiky, ekonomiky priemyslu a ekonomiky práce. Cesty pokroku - ilustračné príklady.