Generalized entropy measures off long-run inequality and stability among male headed households. - Zandvakili, S.
Sociologická štúdia o meraniach krátkodobého a dlhodobého kolísania alebo stability príjmov v domácnostiach riadených mužmi - panelová štúdia dynamiky takýchto príjmov za obdobie 1969-1981. Silnejší rast krátkodobého kolísania v sledovanom období. Faktory ovplyvňujúce toto kolísanie - vek, vzdelanie, rasa. Vzdelanie ako najvýznamnejší faktor ovplyvňujúci kolísanie.